Bărbat găsit mort la volanul unei mașini staționate în Cerchezu

Mașină de poliție.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce, în noaptea de luni spre marți, un bărbat a fost găsit mort la volanul unei mașini staționate în Cerchezu.

Potrivit IPJ Constanța, marți, 18 ianuarie, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că într-un autoturism staționat pe raza comunei Cerchezu se află o persoană care nu prezintă semne vitale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 43 de ani, din orașul Negru Vodă.

„Din primele cercetări, pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență,  acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*