Bărbat dispărut în Dunăre, la Hârșova, găsit decedat după ample căutări ale echipajelor de intervenție

Pompierii au căutat bărbatul dat dispărut. FOTO ISU Dobrogea cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, care fusese dat dispărut de miercuri, 19 iulie, a fost găsit decedat în dimineața zilei de joi, 20 iulie, în urma unor ample căutări desfășurate de echipajele de intervenție ale ISU „Dobrogea”.

Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, un apel la numărul unic de urgență 112 a solicitat, miercuri seară, intervenția autorităților în zona Hârșova, pentru a căuta un bărbat posibil dispărut în Dunăre.

La fața locului, au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție, printre care o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD B2 și un elicopter SMURD. De asemenea, un echipaj de scafandri de la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție din cadrul ISU Dobrogea a fost mobilizat pentru a sprijini operațiunile de căutare.

Căutările s-au desfășurat până la ora 23.00, însă, din nefericire, nu au dat rezultate. Echipajele de intervenție au hotărât să reia operațiunile în cursul dimineții următoare, de data aceasta suplimentând forțele cu trei autospeciale ale scafandrilor, doi ofițeri și 12 subofițeri.

Din păcate, dimineața a adus o descoperire tragică, când bărbatul de 62 de ani a fost găsit decedat. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) prezent la fața locului a declarat decesul acestuia.

Polițiștii continuă să ancheteze circumstanțele în care s-a produs acest tragic incident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*