Bărbat din Năvodari, arestat preventiv pentru proxenetism

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Un bărbat din Năvodari a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în perioada noiembrie 2022 – martie 2023, bărbatul a înlesnit practicarea prostituției de către o tânără, în prezent în vârstă de 22 ani, și o alta, minoră, până la data de 11 februarie 2023.

„Astfel, inculpatul a găzduit persoanele vătămate în locuința sa din orașul Năvodari și le-a asigurat acestora transportul la și de la locul practicării prostituției, situat în municipiul Constanța. De asemenea, inculpatul a obținut de la persoanele vătămate bani realizați prin practicarea prostituției, pe care i-a folosit pentru asigurarea traiului zilnic, întreținerea stării tehnice a autoturismului său, achiziționarea de carburant și de bunuri personale, precum și pentru a merge în vacanțe”, se arată în rechizitoriu.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior în străinătate pentru săvârșirea unor alte infracțiuni.

La data de 07 martie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*