Bărbat din Movilița, arestat preventiv după ce, beat fiind, și-a înjunghiat soția

Făptuitorul a fost arestat preventiv. FOTO diegoattorney
Mandate de arestare preventivă pentru doi bărbați implicați în trafic de persoane

Un bărbat din Movilița a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce, pe fondul consumului de alcool și unei altercații cu soția sa, a înjunghiat-o cu un cuțit pe femeie.

Potrivit probatoriului administrat până în prezent de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în data de 03 februarie, în jurul orei 11.30, în timp ce se aflau în locuința comună din localitatea Movilița, județul Constanța, în urma unui conflict spontan, generat de discuțiile conjugale referitoare la cardul de pensii, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a înjunghiat-o cu un cuțit pe soția sa, în zona toracelui lateral stâng și i-a provocat leziuni grave, vindecabile în circa 30 de zile de îngriji medicale şi care i-au pus viața în primejdie, prin hemotorax și hemoperitoneu.

Prin ordonanța din data de 04 februarie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-a dispus punerea în mişcare a acțiunii penale față de bărbat, care fusese reținut de organele de poliție pe timp de câte 24 de ore, pentru săvârşirea infracțiunii de violență în familie în forma unei tentative la omor. În cursul zilei de 04 februarie procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăți de la Tribunalul Constanța, astfel încât acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*