Bărbat din Mircea Vodă, arestat preventiv după ce și-a omorât concubina cu un briceag

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat din comuna Mircea Vodă a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, din gelozie, și-a omorât concubina cu un briceag.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, fapta a avut loc la data de 01 aprilie, în jurul orei 20.00, în locuința comună din extravilanul comunei Mircea Vodă, pe fondul geloziei și al stării de ebrietate.

„În cursul unui conflict spontan, bărbatul a ucis-o, cu intenție, pe concubina sa, pe care a înjunghiat-o cu lama unui briceag și i-a provocat o plagă penetrantă în zona hemitoracelui stâng, cu interesarea cordului, ce a dus la moarte prin hemoragie internă”, au precizat procurorii constănțeni.

Pe parcursul anchetei penale, inițial, inculpatul a încercat să inducă în eroare organele de urmărire penală, însă ulterior a recunoscut comiterea faptei.

În cursul zilei de duminică, 03 aprilie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a bărbatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*