Bărbat din Medgidia, rănit în urma exploziei unei butelii

Bărbat din Medgidia, rănit în urma exploziei unei butelii. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat din Medgidia a ajuns la spital miercuri, 22 septembrie, cu arsuri de gradul unu și doi pe corp, în urma exploziei unei butelii.

Pompierii ISU „Dobrogea” au fost solicitați să intervină miercuri dimineață, pe strada Anton Pan din Medgidia, în ajutorul unei victime survenite în urma exploziei unei butelii.

„Bărbatul de 59 ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe o suprafață de aproximativ 70 la sută din suprafața corpului. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD B2 Medgidia si transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța, stabil, conștient, cooperant”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Explozia s-a produs ca urmare a acumulării de gaze în bucătărie de la butelie, nefiind urmată de incendiu. Bucătăria și acoperișul acesteia, aproximativ 15 metri pătrați, au fost afectate în urma deflagrației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*