Bărbat depistat de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra sa 

FOTO Primăria Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au depistat în zona Tomis Mall, o persoană care avea asupra sa substanțe interzise.

În jurul orei 19:20, oamenii legii au observat o persoană, de sex masculin, ce părea suspectă prin comportament. După interceptarea și legitimarea acestei persoane, a fost efectuat controlul corporal în urma căruia a fost găsită o materie vegetală, uscată, de culoare verde cu miros înțepător, susceptibilă de a avea efect psihoactiv-psihotrop. Bărbatul a recunoscut că este o substanță ilegală”, a informat Primăria Constanța.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției generale poliția locală constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*