Bărbat depistat cu substanțe interzise asupra sa, pe strada Cișmelei din Constanța

Bărbat depistat cu substanțe interzise. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a fost depistat cu substanțe interzise asupra sa pe strada Cișmelei din Constanța, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea traficului și consumului de droguri.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 20 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate 35 de vehicule și 85 de locații publice.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 2 la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice și 1 la O.U.G. 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 4.000 de lei.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la Legea 143/2000.

Astfel, la data de 20 octombrie, în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat, pe strada Cișmelei, un bărbat care avea un comportament suspect.

Acesta a fost legitimat, fiind identificat un bărbat, de 28 de ani.

În urma efectuării controlului corporal, asupra sa a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză, urmează a fi sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*