Bărbat de 73 de ani, ținut împotriva voinței sale într-o anexă din curtea unei rude din Eforie Sud, preluat de polițiști

Un bărbat de 73 de ani, care era ținut împotriva voinței sale într-o anexă din curtea unei rude din Eforie Sud a fost preluat de polițiști

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 iunie a.c., in jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, de 73 de ani, ar fi ținut împotriva voinței sale într-o anexă din curtea unei rude, din localitatea Eforie Sud.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul nu prezenta urme de violență.

Acesta a fost preluat de către polițiști și internat cu acordul său într-un centru pentru bătrâni.

În cauză, o femeie, de 49 de ani a fost condusă la sediul poliției pentru audieri, totodată, fiind înștiințați reprezentanții DGASPC Constanța și cei ai Compartimentului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Comunei Tuzla.

Cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*