Bărbat de 66 de ani, înjunghiat mortal de propriul fiu în incinta unei firme din Constanța

Mașină de poliție.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit duminică, 6 februarie, după ce a fost înjunghiat chiar de propriul fiu, în urma unui scandal petrecut în incinta unei firme din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați, în jurul orei 17.30, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanţa are loc un conflict spontan între două persoane.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, pe tatăl său de 66 de ani. La locul faptei, a ajuns și un echipaj medical, care, din păcate, a constat decesul victimei”, au transmis reprezentanți ai Poliției Județene Constanța.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătușat și condus la sediul poliției pentru audieri. Cercetările sunt continuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale pentru săvârșirea infracțiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*