Descoperire macabră în Stația Constanța Mărfuri: un bărbat a fost găsit spânzurat sub un vagon de marfă

Bărbat găsit spânzurat sub un vagon de marfă

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost găsit spânzurat sub un vagon aflat în Stația Constanța Mărfuri.

Polițiștii de la transporturi au fost sesizați, marți, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar afla spânzurată în Stația Constanța Mărfuri. Echipa operativă deplasată la fața locului a descoperit, sub un vagon aflat pe linia 6, trupul unui bărbat aflat în stare de putrefacție. Victima era spânzurată cu ajutorul unei funii.

Cercetările continuă în vederea stabilirii identității persoanei în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*