Bărbat de 43 de ani prins drogat la volan de polițiștii constănțeni și fără drept de a conduce autovehicule

Polițiștii constănțeni au identificat în trafic, în dimineața zilei de duminică, 19 februarie, în jurul orei 01.45, un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge, dar a refuzat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*