Bărbat de 32 de ani, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani

Bărbat reținut de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat de 32 de ani este acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani, el fiind reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani.

“Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Astfel, în perioada noiembrie – decembrie 2023, acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, de 15 ani.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*