Bărbat cercetat după ce a pătruns în cinci mașini parcate și a furat diferite bunuri

Un bărbat este cercetat după ce a pătruns în cinci mașini parcate în municipiul Constanța și a furat diferite bunuri.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 39 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat în formă continuată și a două infracțiuni de distrugere.

Astfel, în cursul lunii aprilie, bărbatul ar fi pătruns în cinci autoturisme parcate în municipiul Constanța, de unde ar fi sustras diferite bunuri sau cărora le-ar fi provocat distrugeri.

Prejudiciul este de aproximativ 3.000 de lei.

La data de 18 aprilie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Postul de Poliție Cobadin, bărbatul a fost depistat în comuna Cobadin.

Ulterior, a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*