Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să violeze o femeie în Cimitirul Municipal din Constanța

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce, la mijlocul lunii trecute, ar fi încercat să violeze o femeie, în mijlocul zilei, în Cimitirul Municipal din Constanța.

Astfel, potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fapta s-ar fi petrecut la data de 18 septembrie, în jurul orelor 15.20 – 15.30, în timp ce victima se afla în incinta Cimitirului din municipiul Constanța.

„P.N. a acostat-o pe aceasta din spate, după care, prin exercitarea de acte de violență, a atins-o în zona sânilor și a feselor, cu intenția de a întreține un raport sexual cu aceasta, acțiuni întrerupte de către persoana vătămată, care a opus rezistență și l-a lovit cu o lopățică metalică în zona capului”, precizează procurorii în documentul citat.

În cursul zilei de vineri, 7 octombrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la viol, propunere admisă de instanța de judecată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*