Bărbat agresat pe bulevardul Mamaia în urma unei șicanări în trafic

Un bărbat a fost agresat în trafic pe bulevardul Mamaia în urma unei șicanări în trafic, iar polițiștii îl caută pe autor

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 mai, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați de un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, pasager într-un autoturism, care ulterior ar fi părăsit locul faptei.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*