Bărbat aflat lângă o secție de votare din municipiul Constanța, acuzat că ar fi încercat să influențeze alegătorii. El a susținut că este observator, dar polițiștii au stabilit că este candidat la alegerile pentru CJ

Mașină de Poliție

Un bărbat aflat lângă o secție de votare din municipiul Constanța a fost acuzat că ar fi încercat să influențeze alegătorii. El a susținut în fața polițistilor că este observator, dar aceștia au stabilit că este candidat la alegerile pentru Consiliul Județean.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 9 iunie, în jurul orei 09.50,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în proximitatea unei secții de votare din municipiul Constanța, se află o persoană care ar încerca să influențeze procesul de votare.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, care a declarat că este observator al unei formațiuni politice și că nu ar fi încercat să influențeze procesul de votare, ci doar ar fi salutat persoanele cunoscute.

Pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului semnalat prin 112, persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, constatându-se că aceasta nu ar avea calitatea de observator, fiind candidatul unei formațiuni politice la alegerile pentru Consiliul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*