Bagaj suspect, găsit în zona Casa de Cultură din Constanța. Traficul a fost restricționat iar autobuzele de pe liniile 100 M și 100C circulă deviat

Un bagaj abandonat în apropierea unei bănci din zona Casa de Cultură din Constanța i-a pus pe jar de polițiști. Aceștia au delimitat zona și au început verificările specifice pentru a vedea ce anume se află în valiza respectivă.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați că pe trotuar, în fața unei bănci de pe bulevardul 1 Decembrie, se află un bagaj abandonat. La fața locului a ajuns echipa pirotehnică din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care a desfășurat activități specifice de verificare a conținutului valizei suspecte.

Polițiștii constănțeni au luat măsuri de delimitare a zonei în care a fost semnalată prezența coletului suspect, de deviere a traficului rutier auto și pietonal pentru protejarea populației, în eventualitatea procedurii unei stări de pericol.

Misiunea polițiștilor este încă în dinamică.

Totodată, CT BUS anunță publicul călător că din acest motiv, autobuzele liniilor 100M și 100C circulă pe traseu deviat, pe ambele sensuri: bulevardul Ferdinand – strada IG Duca – bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Traficul normal va fi reluat imediat după încetarea acțiunii polițiștilor.

UPDATE:

În urma examinării bagajului s-a constatat faptul că nu prezintă elemente de interes pirotehnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*