Avariile se țin lanț la CET Palas, iar abonații RADET sunt iar lăsați fără apă caldă

Se oprește apa caldă. FOTO Pexels
Se oprește apa caldă. FOTO Pexels

Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) a comunicat în data de 22.06.2017 către RADET Constanța că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 207. În consecință, în lipsă energiei termice, s-au oprit instalațiile Regiei care asigură distribuția energiei termice în perimetrul bd. Aurel Vlaicu, al. Pelicanului, al. Albatros – zonă CET. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța SĂ (CET Palas) nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relații suplimentare abonații sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0241.585300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanța SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*