Locuitorii din Valea Dacilor nu vor avea, marți, apă potabilă la robinete

Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei pompe defecte de la nivelul sursei ce asigură alimentarea cu apă a localității Valea Dacilor, din județul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți, 26 mai, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Valea Dacilor.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții companiei.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*