Avarie Raja în zona Dacia a municipiului Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 29 martie 2017, la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm de pe strada B.P. Hașdeu, din municipiul Constanța, SC RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă, în intervalul orar 11,30-13,30.

Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de Strada Farului, Bulevardul Tomis, Bulevardul Alexandru Lapusneanu și Punctul Termic 101.

“Ne cerem scuze tututor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării de apă la parametri optimi”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*