Avarie RAJA pe strada 1 Mai vechi din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite in aceasta seara – 17 noiembrie 2016, la conducta  principala de alimentare cu apa de pe strada 1 Mai Vechi din municipiul Constanta, SC RAJA SA  a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul orar 21,30 – 23,30.

Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii de la blocurile de pe strada 1 Mai Vechi, pe tronsonul delimitat de intersectiile cu strazile Caraiman si Aleea Bagdazar.

“Ne cerem scuze fata de  constantenii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii  si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*