Avarie RAJA pe bulevardul Tomis din Constanța. Furnizarea apei potabile în zonă a fost întreruptă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă de pe bulevardul Tomis nr. 346 din Constanța, RAJA SA a întrerupt furnizarea apei potabile, vineri, 17 septembrie, până la ora 13.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bulevardul Tomis – tronsonul delimitat de aleea Hortensiei și strada Petru Vulcan, cei arondați punctelor termice 102, 104, 122, 123, precum și cei de pe străzile Poporului, Talazului și Farului.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*