Avarie RAJA pe Aleea Umbrei din municipiul Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Mai multe blocuri de pe strada Aleea Umbrei din Constanța sunt afectate de o avarie la rețeaua de alimentare cu apă potabilă.

Pentru remedierea unei avarii survenită la unul din branșamentele, de pe Aleea Umbrei, bloc 22B, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă în cursul zilei de 10 decembrie, în intervalul orar 09.00 – 11.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de la blocurile 22A, 22B și 23B .

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*