Avarie RAJA la Năvodari și Lumina

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de alimentare cu apa a localitatilor Lumina si Navodari, cu diametrul de 600 mm, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 19 august 2016, in intervalul 10,45 – 15,30. Sunt afectati consumatorii din orasul Navodari si localitatea Lumina.

Avand in vedere numarul mare de consumatori deserviti de aceasta conducta, initial, echipele de interventie au incercat, inca de la ora 07,00 dimineata, remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apa a abonatilor. Din pacate, diametrul mare al conductei, lungimea si implicit debitul mare de apa, au facut necesara sistarea apei pentru executarea lucrarilor de interventie.

“Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre vor face tot posibilul pentru finalizarea reparatiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*