Asistații sociali din Medgidia nu mai prestează muncă în folosul comunității pentru a fi protejați de coronavirus

Podul rutier din Medgidia. FOTO Cătălin SCHIPOR

Măsurile luate prin Decretului Președintelui României nr.195/16.03.2020, în vederea limitării riscului de contaminare cu virusul COVID -19, se răsfrâng și asupra asistaților sociali.

Potrivit reprezentanților Primăriei Medgidia, începând cu data de 17 martie, prin decretul sus menționat se suspendă obligația de a efectua orele de muncă în
folosul comunității pentru persoanele apte de muncă beneficiare de venit minim garantat. Măsura se aplică pe durata stării de urgență, până pe 17
aprilie 2020, cu posibilitate de prelungire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*