Avarie RAJA la Murfatlar

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

UPDATE ora 16.00: La ora 15,50, echipele RAJA au reuşit să remedieze avaria survenită astăzi, la una dintre conductele de transport apă potabilă de la staţia de tratare şi pompare Murfatlar. Drept urmare, imediat au început manevrele de vane, pentru reluarea furnizării de apă la parametri optimi. În aceste condiţii, consumatorii afectaţi vor beneficia din nou de apă începând cu ora 16,30.
Reamintim că pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele de transport apă potabilă de la staţia de tratare şi pompare Murfatlar, cu diametrul de 300 mm, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 29 decembrie 2016. Au fost afectaţi consumatorii din zona de intrare din localitatea Murfatlar dinspre Poarta Alba. Iniţial, s-a încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar având în vedere temperaturile scăzute şi debitul mare de apă, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile.

Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele de transport apa potabila de la statia de tratare si pompare Murfatlar, cu diametrul de 300 mm, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 29 decembrie 2016, in intervalul 12,30 – 17,30.

Sunt afectati consumatorii din zona de intrare din localitatea Murfatlar dinspre Poarta Alba. Initial, s-a incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar avand in vedere temperaturile scazute si debitul mare de apa, a fost necesara sistarea furnizarii apei potabile.

“Ne cerem scuze fata de  abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii  si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*