Avarie RAJA la intersecția străzilor Liviu Rebreanu şi Nicolae Bălcescu din Agigea

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Medgidia!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de la intersecția străzilor Liviu Rebreanu şi Nicolae Bălcescu, din localitatea Agigea, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 2 iulie, în intervalul orar 13,00 – 17,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Liviu Rebreanu, Nicolae Bălcescu şi Virgil Teodorescu.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*