Avarie RAJA la intersecția străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu

Astăzi – 07 noiembrie 2023, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Pentru remedierea acesteia dar și pentru înlocuirea vanei de legătură aferentă instalației, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09.30 – 16.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Suceava – bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 138, 139, 140, 142, 145 și 146.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*