Avarie RAJA la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța

Avarie RAJA

Conducta de alimentare cu apă de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie miercuri, 6 iulie.

Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să reducă presiunea pe instalație, încercând să execute lucrările de reparații fără a întrerupe alimentarea cu apă. Astfel, începând de miercuri, 06 iulie, ora 17.30 și până joi, 07 iulie, ora 18.00, se furnizează apă cu presiuni scăzute către consumatorii din zona străzilor Tulcei, Ștefăniță Vodă și Badea Cârțan.

„Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanţa fac tot posibilul pentru remedierea avariei şi reluarea furnizării  apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*