Avarie RAJA la intersecția bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu din municipiul Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta magistrală de alimentare cu apă, de la intersecția bulevardelor Alexandru Lăpușneanu cu Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 9 iulie, în intervalul orar 11.00 – 14.00.

În acest timp sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • bulevardul Aurel Vlaicu – perimetrul delimitat de bulevardele Tomis și Alexandru Lăpușneanu, cu străzile adiacente;
  • bulevardul Alexandru Lăpușneanu – perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și zona Dacia;
  • străzile: Sucevei, Dispensarului, Universității, precum și cei arondați punctelor termice 45, 101, 140 și 142;
  • Stațiunea Mamaia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*