Avarie RAJA la Cernavodă

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru remedierea unei avarii la conducta de distributie apa, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Anghel Saligny din orasul Cernavoda, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa apa potabila astazi, 25 ianuarie 2017, in intervalul 11,00 – 15,00.

Sunt afectati consumatorii de pe strazile Anghel Saligny, Nicolae Balcescu si Miron Costin. Lucrarile de reparatii sunt ingreunate de faptul ca in zona lucrari sunt pozate mai multe cabluri electrice si o mare parte a sapaturilor se realizeaza manual.

“Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de  aceste lucrari si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea reparatiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*