Avarie RAJA în Năvodari

apa, robinet, raja,

Echipele RAJA intervin miercuri, 15 februarie, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de aducțiune din zona rezervorului Leonciuc din orașul Năvodari.

Potrivit RAJA, pentru executarea acestor lucrări a fost sistată furnizarea apei potabile, până la ora 18.00, în zona delimitată de străzile Ceferistului și Sibioarei, dar și pe străzile Eternității, Liniștei, Recoltei și Corbului.

În același interval orar în restul localității Năvodari se va înregistra apă cu presiune redusă, iar la etajele superioare ale imobilelor se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*