UPDTE Avarie ENEL la Vâlcele. Pompele de apă ale RAJA riscă să devină nefuncționale

Apa înghețată la robinet. FOTO Pr. Claudiu Banu
Apa înghețată la robinet. FOTO Pr. Claudiu Banu

UPDATE Ora 18.00 Echipele Enel au reusit sa remedieze avaria produsa astazi, 21 aprilie 2017, de vantul puternic la liniile de tensiune din localitatea Valcele, astfel incat lucratorii RAJA au inceput, de la ora 15,30, manevrele de vane pentru repunerea in functiune a pompelor din cadrul statiei de pompare a apei. La aceasta ora, toti abonatii din localitatea Valcele beneficiaza de apa la presiuni normale.

Probleme din cauza vremii nefavorabile în județul Constanța. Astazi – 21 aprilie 2017, in jurul orei 11,00, din cauza vantului, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune din zona Valcele s-a inregistrat o avarie, ce a dus la sistarea furnizarii energiei catre statia de pompare din localitate. Echipele Enel au fost anuntate despre aceasta avarie.

Pentru inca doua ore, abonatii din localitatea Valcele nu sunt afectati de lipsa apei potabile, dar in situatia in care avaria Enel nu va fi remediata in acest interval, statia de pompare nu poate functiona, in lipsa alimentarii cu energie electrica.

“Asiguram toti consumatorii ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*