UPDATE Avaria RAJA de pe bd. Aurel Vlaicu din Constanța a fost remediată

Fără apă la robinete
Fără apă la robinete
UPDATE: In jurul orei 4,00, in aceasta dimineata, echipele RAJA Constanta au finalizat lucrarea de remediere a avarei survenite pe bd. Aurel Vlaicu, la intersectia cu strada Stefanita Voda. Imediat, au inceput manevrele de vane si s-a reluat alimentarea de apa potabila pe magistrala cu diametrul de 800 mm. Avand in vedere diametrul mare si lungimea conductei, abonatii au avut apa la presiuni normale in jurul orei 9,00.
Articolul original:
In urma decopertarii magistralei de alimentare cu apa cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, in zona intersectiei cu Stefanita Voda, echipele de interventie au constatat necesitatea inlocuirii unui segment pe o lungime de aproximativ 6 metri. In aceasta situatie, lucrarile de reparatii se vor finaliza maine dimineata. Abonatii de la blocurile de vizavi de Maritimo, dar si agentii economici din zona vor avea apa la robinete maine, 22 mai 2016, incepand cu ora 11,00.
“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această oprire de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*