Avanpremiera și premiera spectacolului „Sperietoarea de păsări”, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

Avanpremiera și premiera spectacolului „Sperietoarea de păsări”, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” prezintă în avanpremieră sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 10.30 spectacolul Sperietoarea de păsări. Premiera va avea loc duminică, 12 decembrie, de la ora 10.30.

Spectacolul cu marionete este dedicat copiilor, începând cu vârsta de trei ani. Regia artistică și scenariul sunt realizate de Adela Moldovan, marionetist și regizor, scenografia spectacolului îi aparține Ginei Tărășescu-Jianu. Lucian și Florian Nagy semnează compoziția muzicală a spectacolului. În distribuție: Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu, Daniela Vlad.

Micii spectatori sunt invitați la un spectacol despre generozitate, sinceritate și prietenie. Ei vor afla o frumoasă poveste de prietenie între o Sperietoare de păsări și un pui mic de barză.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*