Sute de role de cașcaval, confiscate de la un comerciant ambulant din zona pieței Tomis III din Constanța

Comerciant ambulant din zona pieței Tomis III, sancționat de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Pentru a fi siguri ca produsele pe care le cumpără constănțenii sunt certificate sau provin de la producătorii autohtoni, dar și pentru eradicarea comerțului stradal neautorizat, polițiștii locali verifică permanent zona piețelor agroalimentare.

Astfel, potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, polițiști locali au surprins marți, 22 iunie, în zona pieței Tomis III, un bărbat care comercializa, fără a deține autorizație, 231 de role de cașcaval. Prin urmare, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

„Pentru că persoana în cauză comercializa produse de origine animală și nu deținea documente de proveniență, s-a dispus măsura distrugerii bunurilor, pe cheltuiala contravenientului, la o societate de profil. De asemenea, persoana în cauză va trebui, ca în termen de șapte zile de la data depistării, să facă dovada distrugerii acestora, sub sancțiunea legii penale privind falsul în declarații”, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Constănțenii pot să semnaleze orice faptă care contravine legislației în vigoare la numărul de telefon: 0241.484.205 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*