Autobuzele electrice nu mai circulă în Constanța din cauza vremii nefavorabile

Inundații în Constanța. FOTO CT Bus

CT Bus a anunțat că autobuzele electrice nu mai circulă în Constanța, în această seară, din cauza vremii nefavorabile.

Vremea severă din ultimele ore a făcut ca în anumite zone din oraș carosabilul să fie inundat. Prin urmare, temporar autobuzele electrice au fost retrase în circulație. Sunt întârzieri provocate de condițiile meteorologice pe mai multe linii. Se circulă cu dificultate. Autoritățile recomandă tuturor cetățenilor să evite momentan deplasările” – CT Bus.

De asemenea, liniile 2-43, 5-40, 48 și 101 au fost deviate.

“Din cauza apei acumulate in intersectia bd. Ferdinand cu str. Mihai Viteazu (Fantasio) autobuzele de pe liniile 2-43 si 5-40 circula deviat bd. Mamaia- str. I.G. Duca in ambele sensuri.Din acelasi motiv, autobuzele de pe liniile 48 si 101 circula deviat astfel: 

sens Gara – str. I.G.Duca – bd. Mamaia – bd. Tomis – Poarta 2 – Poarta 1

 retur – Poarta 1- Poarta 2 – – str. Negru Voda – str. Mircea cel Batran-str. I.G. Duca” – CT Bus.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*