Aurel Papari și o angajată a Universității Andrei Șaguna, trimiși în judecată

Aurel Papari, președintele Universității Andrei Șaguna, Constanța. FOTO Universitatea Andrei Șaguna Constanța
Aurel Papari, președintele Universității Andrei Șaguna, Constanța. FOTO Universitatea Andrei Șaguna Constanța

La data de 17 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor:

– PAPARI AUREL, cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de șantaj, prev. și ped. de art. 131 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, rap. la art. 207 alin. 1 și 3 Cod penal, şi
– MUNTEANU IULIANA GABRIELA, cercetată în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la șantaj, prev. și ped. de art. 48 alin. 1 Cod penal, rap. la art. 131 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, rap. la art. 207 alin. 1 și 3 Cod penal.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut faptul că:
La data de 28.06.2017, respectiv 29.06.2017, inculpatul PAPARI AUREL a constrâns-o pe masteranda, persoană vătămată, C.E., din cadrul Universităţii Andrei Şaguna Constanţa, să plătească suma de 500 de lei, reprezentând contravaloarea subînchirierii unui spațiu, aparținând S.C. SSI TOTALDATA S.A., condiționând-o că, dacă nu va face acest lucru, o va împiedica să susțină lucrarea de disertație la Masterul din cadrul Universității ”Andrei Șaguna” – Facultatea de Psihosociologie – Specializarea Psihologie Clinică și Intervenții Psihoterapeutice.

La data de 28 iunie, respectiv la data de 29 iunie, inculpata MUNTEANU IULIANA GABRIELA a împiedicat plata taxei, privind susținerea lucrării de disertație de către persoana vătămată C.E., cunoscând că aceasta din urmă a fost condiționată de către inculpatul PAPARI AUREL la plata unui sumei de bani, în cuantum de 500 de lei, nedatorată, către S.S.I TOTALDATA S.A., pentru a susține examenul de disertație la Masterul din cadrul Universității ”Andrei Șaguna” – Facultatea de Psihosociologie – Specializarea Psihologie Clinică și Intervenții Psihoterapeutic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Bravo. Mi s-a racorit sufletul citind acest articol. Cat mai multa inchisoare ii trebuie acestui recidivist.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Aurel Papari, un turnător (extra)ordinar, președinte al Secției X - AOSR (Academia Oamenilor de Știință din România). Corespondență de la Pompiliu Comșa, Prof. univ. asoc. Univ. Apollonia (Directorul ziarului Realitatea & directorul executiv
  2. Profesorul Aurel Papari, un turnător (extra)ordinar, președinte al Secției X - AOSR (Academia Oamenilor de Știință din România). Corespondență de la Pompiliu Comșa, Prof. univ. asoc. Univ. Apollonia (Directorul ziarului Realitatea & director

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*