Au avut loc alegeri interne în filiala locală USR Constanța

Sigla USR
Sigla USR

Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala locală (municipală) Constanța a organizat pe 14 iunie, alegeri pentru funcțiile de conducere, arbitraj și control.

În urma votului membrilor, dat în Adunarea Generală, rezultatele sunt:

  • Președinte al filialei locale USR Constanța – Dumitru CARAGHEORGHE.
  • Vicepreședinți ai filialei locale USR Constanța – Laura TĂNASE și Mihai OCHIULEȚ.
  • Membri ai Biroului Local al filialei locale USR Constanța – Anca MĂNĂILĂ, Florin COCARGEANU, Stelian ION, Remus NEGOI.
  • Membri ai Comisiei Locale de Arbitraj USR Constanța – Cerasela BADEA, Anca MAUNA, Denis NEDELOIU.
  • Cenzor al filialei locale USR Constanța – Gilda LAZĂR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*