Atmosfera Belle Époque, recreată de astăzi în Piața Ovidiu din Constanța

Seri de Café-Concert - eveniment în aer liber

Iubitorii de frumos sunt așteptați în perioada 10 – 14 august, în fiecare seară, începând cu ora 19.00, la „Seri de Café-Concert”. Evenimentul cultural își propune să readucă în fața spectatorilor atmosfera deosebită ce se regăsea în cafenelele din perioada Belle Époque.

Serile de Café-Concert își propun să-i transpună pe participanți în perioada Belle Epoque, prin organizarea unor concerte gratuite cu orchestră live și balerini. Intrarea la concerte este gratuită.

Având în vedere că numărul spectatorilor este limitat, accesul la eveniment se va face în baza rezervărilor on-line pe pagina de Facebook „Seri de Café-Concert”, acolo pot fi găsite mai multe detalii, sau la telefon 0799.340.661.

Evenimentul va fi organizat respectând normele de siguranță împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*