Atenție, șoferi! Traficul auto va fi restricționat în Constanța din cauza unor lucrări de asfaltare a carosabilului

Primăria municipiului Constanța și SC Confort Urban SRL anunță că în perioada următoare vor fi executate lucrări de asfaltare a carosabilului în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja.

Lucrările de asfaltare se vor derula în cinci etape, în timpul nopții, astfel:

– între 16 și 17 mai 2017 – pe Strada Soveja, pe sensul de mers cuprins între intersecția mai sus menționată și Aleea Brândușelor;
– între 17 și 18 mai 2017 – pe Strada Soveja, pe sensul de mers cuprins între Aleea Brândușelor și intersecția amintită;
– între 18 și 19 mai 2017 – pe Bulevardul Al. Lăpușneanu din intersecție pe sensul de mers spre Satul de Vacanță până la Aleea Heracleea (primul sens giratoriu);
– în noaptea dintre 19 și 20 mai 2017 – pe Bulevardul Al. Lăpușneanu pe sensul de mers între Aleea Heracleea și intersecție;
– între 23 și 24 mai 2017 – sectorul curpins între intersecție și giratoriul din dreptul străzii Adamclisi, pe ambele sensuri de mers. Astfel, în această noapte circulația va fi restricționată pe ambele sensuri.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm constănțenii că lucrările vor fi realizate cât mai repede posibil. Facem apel la constănțeni ca în perioada derulării lucrărilor de asfaltare să nu staționeze autovehiculele în zonele menționate.

Totodată, rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*