Atenție, se oprește apa în jumătate din localitatea Ovidiu!

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă potabilă din localitatea Ovidiu, cu diametrul de 400 mm, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 16 februarie 2017, în intervalul 08,00 – 16,00.

Va fi afectată de lipsa apei potabile 50% din populația localității Ovidiu, consumatorii de pe partea stangă a DN 2A, pe sensul mers Constanța – Mihail Kogălniceanu.

“Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*