Atenție, se oprește apa în localitatea Hârșova! RAJA efectuează lucrări de mentenanță la conducta principală

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

În cursul zilei de 18 octombrie, toți abonații RAJA din localitatea Hârșova nu vor avea apă potabilă la robinete până spre seară.

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Carsium cu Vadului, din orașul Hârșova, dar și pentru montarea unor vane în vederea sectorizării sistemului, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 18 octombrie 2018, în intervalul orar 01:00 – 17:00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Hârșova.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, au transmis reprezentanții RAJA SA.

UPDATE:

“Din cauza complexității lucrării care se efectuează astăzi, 18 octombrie, la conducta  de alimentare cu apă, cu diametrul  de 100 mm,  de la intersecția străzilor Carsium cu Vadului, din orașul Hârșova,  RAJA SA Constanța este nevoită să prelungească întreruperea furnizării de apă până la ora 21,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Hârșova”, au transmis reprezentanții RAJA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*