Atenție, se lucrează pe Autostrada A2 București – Constanța pe ambele sensuri

Autostrada A4 trafic rutier. FOTO Catalin Schipor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe parcursul zilei se vor executa diferite tipuri de lucrări pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva şi A2 Bucureşti – Constanţa, astfel:

1) A1: – pe banda unu a sensului de mers Sibiu către Deva, pe tronsonul kilometric 265 + 400 de metri – 268, la marginea localităţii Săcel, judeţul Sibiu;

– pe banda unu a sensului de mers Deva către Sibiu, pe tronsonul kilometric 254 – 253, la marginea municipiului Sibiu, judeţul Sibiu;

2) A2: – pe podul de la kilometrul 12, sensul de mers către litoral; (interval orar 09:00 – 12:00);

– pe banda a doua a aceluiaşi sens de mers, între kilometrii 21 şi 22; (interval orar 12:00 – 17:00);

– pe banda a sensului de mers către capitală, pe tronsonul kilometric 99 – 104; (interval orar 10:00 – 19:00);

– pe banda a doua a aceluiaşi sens de mers, între kilometrii 160 şi 158, pe Podul Cernavodă; (interval orar 10:00 – 20:00).

Conducătorilor auto le este recomandat să circule cu atenţie sporită şi viteză redusă în zona lucărilor şi să semnalizeze din timp la schimbarea benzii de circulaţie, nu înainte de a se asigura temeinic

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*