Atenție, RAJA oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia!

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA
Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

Pentru înlocuirea unui tronson de 6 metri, din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, dar și pentru înlocuirea unei vane pe instalația de furnizare a apei, de pe strada Vasile Alecsandri, din municipiul Medgidia, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în zona de alimentare a rezervorului de 5000 de mc din incinta Complexului de înmagazinare – pompare Hidrofor Medgidia, începând de miercuri seara, 8 august ora 23:00, până joi, 9 august,ora 16:00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele:

  • cartierul de case și blocurile VS din zona Vest;
  • zona Spital: str. Spitalului și perimetrul delimitat de străzile Mărgăritarului și Tineretului;
  • zona Berărie: perimetrul delimitat de străzile Rahovei și Lupeni;
  • zona Catanga: tronsonul dintre străzile Panseluțelor și Ovidiu;
  • strada Oprea Haraciu: blocurile OH, D și E;
  • satul Remus Opreanu.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create consumatorilor din zona afectată de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi utilizatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*