Atenție, RAJA execută lucrări de reparație pe Bd. Mamaia intre IG Duca și Mihai Viteazu

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 21 iunie 2017, la rețeaua de alimentare cu apa de pe bd. Mamaia nr. 31, din municipiul Constanța, se impune restricționarea traficului auto în intervalul orar 9,30-13,00, pe bandă a treia de circulație, în ambele sensuri, între străzile IG Duca și Mihai Viteazu.
Pentru efectuarea reparației, zonă menționată a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțata și Poliția Locală.
Abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductă sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*