Astăzi are loc Mamaia Music Awards

Mamaia Music Awards
Mamaia Music Awards

Aflat la a patra ediție, evenimentul Mamaia Music Awards va străluci și anul acesta la malul mării. 

Asociația Litoral – Delta Dunării este, pentru al doilea an consecutiv, partener al Galei Mamaia Music Awards. La eveniment sunt așteptați turiștii și constănțenii interesați de vedetele muzicii românești.

Cea mai așteptată gală a verii se va desfășura în data de 04 August 2016, orele 20.30 și va începe odată cu sosirea vedetelor pe Covorul Roșu ce va fi amplasat în Piațeta Perla din Mamaia, unul dintre momentele principale al galei.

Într-o atmosferă deosebită, cu efecte scenotehnice speciale, atât artiștii care vor urca pe scenă, dar mai ales spectatorii, vor avea parte de o seară memorabilă în stațiunea Mamaia.

Și în acest an, trofeul Mamaia Music Awards, va fi înmânat de către Asociația Litoral-Delta Dunării, partener oficial, interesat direct de promovarea litoralului românesc, a stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță.

Mamaia Music Awards face parte din calendarul de evenimente Mamaia Style al Asociației Litoral – Deltă Dunării, eveniment finanțat din taxa de promovare a agenților economici din Stațiunea Mamaia – Satul de Vacanță, conform strategiei de promovare și dezvoltare a turismului pe litoralul românesc.

                

PROGRAMUL MAMAIA MUSIC AWARDS 2016 4 August – Orele 21.00

Favoriti – 2016

1 FAVORITE EXOTIC SHOW 

ALYANNA LU

LOULOU

ALESSIA

2 FAVORITE RADIO 

MORRIS

MIHAI TRAISTARIU

PAULA SELING

3 SPECIAL  ACTIVITY

ILIE MICOLOV

GEORGE ROTARU

DUCU BERTZI

4 FAVORITE NEW ARTIST

SEEYA & D.I.N.A.M.I.T.A.

ROXANA COZMA

AARON MAZE

5 FAVORITE SOCIAL MEDIA

MIHAI TRAISTARIU

CONNECT – R

DORIAN POPA

6 FAVORITE ARTIST

MARCEL PAVEL

LOREDANA

ADRIAN ENACHE

7 FAVORITE MAMAIA SHOW

LOREDANA

HORIA BRENCIU

ADRIAN ENACHE

8 FAVORITE ROMANIAN VOICE

PAULA SELING

ANDRA

MARCEL PAVEL

SHOW-UL VA FI SUSTINUT DE URMATORII ARTISTI:

PAULA SELING

D.I.N.A.M.I.T.A.

SEEYA

ADMIRAL C4C

LOULOU

MIHAI TRAISTARIU

ADRIAN ENACHE

OMAR

GEORGE ROTARU

ROXANA COZMA

MARCEL PAVEL

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*