Asociația Dăruiește Aripi donează 10 paturi de terapie intensivă Spitalului Județean Constanța și Spitalului Municipal Medgidia

10 paturi de terapie intensivă, în dotarea Spitalului Județean Constanța și Spitalului Municipal Medgidia. FOTO Asociația Dăruiește Aripi

Asociația Dăruiește Aripi a donat 10 paturi Stryker, în valoare de peste 50.000 de euro, secțiilor de terapie intensivă ale Spitalului Județean Constanța și Spitalului Municipal Medgidia.

„Cu această acțiune continuăm implicarea noastră în sprijinul spitalelor din prima linie de luptă împotriva epidemiei de COVID-19. În luna aprilie am mai donat două astfel de paturi secției ATI de la Constanța și ne bucurăm că putem contribui și acum, când medicii ne-au solicitat și mai ales că orașul nostru se confruntă cu prelungirea stării de carantină și cu o incidență a infectărilor peste 10 la mia de locuitori, iar Spitalul Medgidia primește din ce în ce mai mulți pacienți în stare gravă din tot județul, spre tratament și îngrijire specifică”, a declarat Alina Pătrăhău, fondatoarea Dăruiește Aripi.

Reprezentanții Asociației spun că vor continua să fie alături de medici și să răspundă apelurilor venite din partea comunității, de fiecare dată când vor exista resursele financiare pentru a se implica.

„Cu această ocazie le amintim companiilor care, în această perioadă se pregătesc pentru plata impozitelor de sfârșit de an, că pot direcționa 20 la sută din valoarea impozitelor datorate statului către proiectele Dăruiește Aripi în mod simplu, legal și gratuit, aducându-și astfel în mod direct contribuția la starea de sănătate a comunității în care trăiesc. Mai multe detalii pe pagina https://www.daruiestearipi.ro/companie-doneaza/”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*