Arhiepiscopia Tomisului oferă 150 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina

Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu
Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat duminică, 27 februarie, că oferă 150 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina.

Pentru aceasta, detalii de contact se pot obține de la Departamentul Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului, preot consilier Jean Ion (tel. 0722/826.177).

De asemenea, având în vedere situația din Ucraina precum și numărul mare de cetățeni ucraineni ce intra prin punctul vamal Isaccea, din județul Tulcea, Arhiepiscopia Tomisului a început, în fiecare parohie și mănăstire, o colectă în bani și alimente neperisabile, pentru ajutorarea acestora.

„Să primim pe cei izgoniți, să-i adăpostim. Nădăjduim că pacea în curând va veni”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, în această noapte, la finalul slujbei din Catedrala Arhiepiscopală.

Totodată, IPS Teodosie îi îndeamnă pe credincioșii constănțeni să primească pe refugiații din Ucraina și să se roage stăruitor pentru încetarea războiului, cu nădejdea că în curând se va face pace.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*